Dragonkyckling

dragonkyckling

Ingredienser:
ca 3 kycklingfileer
1 gul lök
1 purjolök
2st vitlöksklyftor
Soltorkade tomater strimlade
1 msk kycklingfond
Hackad dragon
½-1st röd chili
½ citron
2,5 dl matlagningsgrädde
Salt & peppar
Ris

Gör såhär:
Skär kycklingen i mindre bitar, krydda med salt och peppar och stek så de får färg och nästan är klara. Hacka lök, purjolök och chili och häll ner i kycklingen. Pressa ner vitlöksklyftorna och en halv citron. Stek tills löken blivit mjuk. Lägg ner dragon och strimlade soltorkade tomater efter smak och gärna lite av oljan som tomaterna legat i samt en skvätt kycklingfond. Häll i matlagningsgrädden och låt puttra några minuter. Tillsätt eventuellt pyttelite gurkmeja för en finare gul färg.
Servera med ris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *